Smedegaard Copenhagen

Designeren bag Smedegaard Copenhagen, Katrine Smedegaard er uddannet buntmager og har mange års erfaring fra pelsbranchen. Smedegaard Copenhagen fremstiller med et mix af fantastiske farver og fantasifulde strukturer luksuriøse accessories i pels og udsøgte tekstiler. At bære et tørklæde fra Smedegaard Copenhagen er at iklæde sig et unikt og smukt kunstværk.

”At åbne mit eget studio har altid været en drøm at have muligheden for at udtrykke mig i farver og former og give andre denne mulighed, ser jeg som et stort privilegie” Siger Katrine Smedeggard, og uddyber ”Med mine produkter ønsker jeg at give kvinder følelsen af at være eksklusivt klædt, også når det er koldt. At se en kvinde lyse op, selv på en grå vinterdag, er en fantastisk glæde”

Et pelstørklæde fra Smedegaard Copenhagen er indbegrebet af dansk designarv af æstetik, form og funktion i den eksklusive klasse. Tørklæderne bliver til i Smedegaards eget pelsstudio i Danmark. Alle detaljer er nøje gennemtænkt og hvert tørklæde er unikt med en helt særlig kombination af materialer og farver.

Udover pelstørklæder består kollektionerne også af små pelsaccessories såsom bag charms og key hangers, samt eksklusive huer og hatte i pels i et legende udtryk.